Om os

Vil du vide mere om hvem vi er? Læs med her.

Hvem er Olivers Salon?

Vi har mere end 15 års erfaring, og vi har leveret førsteklasses samt prisvenlig hårpleje. Hos Olivers Salon kombinerer vi vores mangeårige erfaring med en lidenskab for at skabe det perfekte look til dig.

Vi tilbyder klipninger til både mænd og kvinder. I vores salon inviterer vi dig ind i behagelige og charmerende omgivelser, hvor du kan nyde en skøn klipning. Vores dedikerede team af stylister er eksperter inden for hårklipning, farvning, keratinbehandlinger, hårstyling og brugen af produkter for at opnå præcis det resultat, du ønsker.

Vi forstår, at dit hår er en afgørende del af din personlige stil, og vores mål er at hjælpe dig med at realisere din drømmelook til en overkommelig pris. 

Uanset om du ønsker en frisk klipning, en dristig farveforandring, en silkeglat keratinbehandling eller en spektakulær hårstyling til en særlig begivenhed, står vores team klar til at opfylde dine behov.

Fokus på hår og kvalitet

Vores dedikation til førsteklasses kvalitet og vores ekstraordinære servicegaranti sikrer, at vores kunder altid forlader os glade og tilfredse.

Vores personale har omfattende erfaring og dygtighed inden for deres fag, hvilket betyder, at de har den nødvendige ekspertise til at levere en enestående oplevelse.

Hvis du nogensinde er i tvivl om noget, er vores team altid klar til at guide dig mod de bedste stilarter og trends, der passer perfekt til din unikke stil.

Kundeanmeldelser

Simon
Simon★★★★★
Læs mere
Bedste frisør i København. Oliver er hamrende dygtig, interesseret og sympatisk. Priserne er virkelig lave i forhold til den høje kvalitet. Kan kun anbefale salonen 😊
Siva
Siva★★★★★
Læs mere
Super flik personale og fin og grundigt klipningen. Ikke noget med haste til næste kunde, de tager god tid til at gøre arbejdet færdig.
Adam
Adam★★★★★
Læs mere
Jeg har prøvet rigtig mange barberer på Amager og Olivers salon er, efter min mening, den hidtil bedste i den billige kategori. Fik en skinfade og 1 cm af på toppen.
Silas
Silas★★★★★
Læs mere
Professional frisør og god klip. Meget grundigt og godt arbejde. Fine priser også, Kan 100% anbefale stedet. 🙌
James
James★★★★★
Læs mere
Fantastisk barber💈I dag gik jeg ind lige før lukning, og Omar holdt åbent lidt længere, så jeg kunne klippe mit hår, og det klippede jeg også godt tak Omar! Altid positiv oplevelse her ✂️
Tidligere
Næste

Bestil din tid online i dag!

Trænger du til et hårklip eller et nyt look? Hos os kan du spare tid og besvær ved at bestille din næste aftale med os online allerede i dag! Det er nemt, hurtigt og bekvemt. 

Bestil nu for at sikre dig din ønskede tid. Vi ser frem til at betjene dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Scroll to Top